AKSARAY BELEDİYESİ 3 YILDA 26 YENİ OYUN PARKINI ŞEHRE KAZANDIRDI

BAŞKAN DİNÇER; “ÇOCUKLARIMIZIN FİZİKSEL GELİŞİMİNE KATKI SAĞLAYACAĞI AİLELERİN HOŞ ZAMAN GEÇİREBİLECEĞİ YENİ NESİL OYUN PARLARI YAPTIK”

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, çocukların kendilerini geliştirebilmeleri ve vatandaşların aileleri ile birlikte hoş zaman geçirebilmeleri için 34 ayda 26 yeni oyun parkının yapımını tamamladı.

Çocukların oyun oynayıp sosyalleşebileceği, aileleri ile birlikte vakit geçirebilecekleri yeni nesil parklar mahallelere yeni bir çehre kazandırdı. Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’in talimatları ile yapılan yeni oyun parkları ile şehir genelindeki park sayısı 261’e yükseldi. Yeni park yapımının yanı sıra mevcutta bulunan parkların eskimiş, kullanılmaz hale gelmiş oyun gruplarının bakım, onarımı gerçekleştiriliyor. Vatandaşların ısrarla talep ettiği parkların aydınlatılması talebi de belediye ekiplerince karşılıksız kalmadı.

Parklar günün her saatinde güvenle ve huzurla kullanılabilecek şekilde aydınlatıldı.

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’in göreve gelmesiyle birlikte güvenliği artırılan birçok parkın zemini kauçuk kaplama zeminle yenilenirken, birçok oyun grupları ve spor aletleri yenilendi. Yeni parklarda yapılan ağaçlandırma ve peyzaj çalışmaları da vatandaşlara görsel bir şölen sunuyor.

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer şunları söyledi. “Çocuklarımıza yaşanabilir bir şehir bırakmak ve onların güvenli ortamlarda enerjilerini atabilmelerini sağlamak için Aksaray Belediyesi olarak yeni parkların yapım çalışmalarına hızla devam ediyoruz. Göreve geldiğimiz andan itibaren mutlu çocukların şehri yapmak için her mahallemizde çocuklarımızın yaşadığımız çağın şartlarına uygun keyifli ve güvenli bir ortamda vakit geçirebilecekleri parklarımızı çocuklarımızın hizmetine açtık “bir şehirde çocuklar gülüyorsa o şehir mutludur Yavrularımızın en tabi hakları olan oyun oynama imkânını sağlamak için yeni parklar yapmaya devam edeceğiz." dedi.