BAŞKAN DİNÇER, EMEKLİ DİNLENME EVİ’Nİ ZİYARET ETTİ

Başkan Dinçer, Emekli Evinde Çay Eşliğinde Vatandaşların Sohbetine Ortak Oldu

Koronavirüs tedbirleri kapsamında belli bir süreliğine kapatılan Emekli Dinlenme Evi, hizmete başladığı andan itibaren yaşlı ve emekliler tarafından yoğun ilgi görüyor. Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, emekli evini ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet etti.

Aksaray Belediyesi Emekli Dinlenme Evi, her yaş grubundaki vatandaşlara hizmet veriyor. Buraya gelen vatandaşlar, çay kahve eşliğinde hem hoşça vakit geçiriyor hem de günlük gazetelerini okuyor ve tesiste bulunan kitaplıktan yararlanabiliyor. Sık sık vatandaşlarla bir araya gelen Belediye Başkanı Evren Dinçer, emekli evini ziyaret etti. Emekli evindeki vatandaş ve emeklilerle samimi sohbetler eşliğinde çay içti. Emekli vatandaşların sosyal hayata kazandırılmaları gerektiğinin önemine vurgu yapan Başkan Dinçer, emekli evinin vatandaşlar için dinlenme alanı oluğunu söyledi.

Belediye Başkanı sohbet esnasında; “Deneyim ve tecrübelerinden her daim yararlandığımız, örf, adet, kültür ve değerlerimizi yarınlara taşımamızı sağlayan büyüklerimizi toplumsal hayatımızın en kıymetli hazineleri olarak görüyoruz. Kadim geleneğimizde küçüklere sevgi, büyüklere saygı her zaman önceliğimiz olmuştur.

Yıllarca bu ülkeye ve topluma hizmet etmiş emekli vatandaşlarımız, hizmetin en iyisini hak ediyorlar. Emekli Dinlenme Evi’mizle de emeklilerimiz sosyal hayatın içinde yer alıyorlar.” şeklinde konuştu.

Başkan Dinçer sözlerine ekleyerek; “Emekli Dinlenme Evi’mizdeki kıymetli büyüklerimizi ziyaret ederek, sohbetlerine ortak olduk. Mevla’m sizleri başımızdan eksik etmesin. Hayır dualarınızda yer almak dileğiyle.” ifadelerini kullandı.