AKSARAY BELEDİYESİ OTOBÜS DURAKLARINI KENDİ ATÖLYELERİNDE ÜRETİYOR

“ÜRETEN BELEDİYECİLİK ANLAYIŞI İLE HAREKET EDİYORUZ”

Aksaray Belediyesi şehir içi toplu ulaşımda kullanılan otobüs duraklarını kendi atölyelerinde üretiyor. Hızla büyüyen ve gelişen Aksaray’da vatandaşların ihtiyaçlarını hızlı ve ekonomik bir biçimde karşılamaya çalışan Aksaray Belediyesi otobüs duraklarını kendi atölyelerinde üretiyor. Yapılan bu uygulama ile hem ihtiyaç duyulan duraklar hızlı bir şekilde elde edilirken hem de Belediye bütçesindeki halkın parası korunmuş oluyor.

Aksaray Belediyesi yetkilileri otobüs duraklarının Belediyeye ait atölyelerde belediye personellerince üretilmesi ile durak maliyetlerinin yüzde 70 oranında azaltıldığına dikkat çekti. Vatandaşlara rahat, güvenli ve kaliteli ulaşım imkânı sunmak için oluşturulan durakların yapımında her türlü ayrıntı düşünülerek dizayn ediliyor.

Belediyeye ait atölyelerde aylık ortalama 20 durak üretiliyor. Üretilen duraklar ihtiyaç durumu göz önünde bulundurularak belirlenen alanlara monte ediliyor. Aksaray Belediyesinin kendi imkanları ile imal ettiği otobüs durakları sayesinde vatandaşlar iklim şartlarından olumsuz etkilenmeden yolculuk yapabiliyorlar.