AKSARAY HAFTASONUNU KÜLTÜR ETKİNLİKLERİ İLE DOLU DOLU GEÇTİ

Aksaray Belediyesi, vatandaşların haftasonu güzel vakit geçirebilmeleri için Aksaray Bilim Merkezinde ve Kültür Merkezinde kültür sanat etkinlikleri düzenledi.

Aksaray Bilim Merkezinde çocuklara yönelik düzenlenen Şaşkın Sihirbaz isimli oyun izleyicilerin isteği üzerine 3 seansta oynandı. Kültür Merkezinde yetişkinlere yönelik ise “Selvi Boylum Az Boyalım” isimli oyun tiyatro severlerle buluşturuldu.

Çocuklara yönelik düzenlenen Şaşkın Sihirbaz oyunu çocuklara heyecanlı anlar yaşattı. İzleyicilerin yoğun talebine kayıtsız kalmayan Aksaray Belediyesi yetkilileri ve oyuncular gösteriyi 3 seansa çıkarttı. Ücretsiz olarak sergilenen oyun izleyenlerden tam not alırken salon tıklım tıklım doldu. Çocuklar Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’e ve belediye ekiplerine teşekkür ettiler.

Aksaray Belediyesi çocuklara eğlence dolu bir gün yaşatırken akşam saatlerinde de Kültür Merkezinde yetişkinlere yönelik Selvi Boylum Az Boyalım isimli tiyatro oyununu izleyicilerle buluşturuldu.

Yönetmenliğini Enver Duyar’ın üstelendiği Selvi Boylum Az Boyalım müzikli tiyatro oyununu yetişkinler ilgi ile izledi. Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’e teşekkür ettiler.