HASAS, NAKKAŞ, KÜÇÜK BÖLCEK KADIN AKTİVİTE MERKEZİ AÇILIYOR

AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKANI DERYA YANIK’IN KATILIMI İLE YENİ BİR KADIN AKTİVİTE MERKEZİ AÇILIYOR

BAŞKAN DİNÇER; “SÖZ VERDİĞİMİZ PROJELERİ BİR BİR HAYATA GEÇİRİYORUZ”

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’in kadınların sosyal hayata aktif katılımlarını sağlamak için hayata geçirdiği Kadın Aktivite Merkezlerine bir yenisi daha eklendi. Geçtiğimiz yıl inşaat çalışmalarına başlanılan Hasas, Nakkaş, Küçük Bölcek Kadın Aktivite Merkezinin açılışı Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Sn. Derya Yanık katılımlarıyla 11 Şubat Cuma Günü saat 11.00’da gerçekleştirilecek.

Birçok mahallenin kesişme noktasında hayata geçirilen yeni Kadın Aktivite Merkezinde inşaat çalışmaları pandemi sürecine rağmen devam ettirildi.

Aksaray Belediyesi Fatih Mahallesinde Selime Sultan Kadın Aktivite Merkezinde, Hamidiye-Alaca Mahallesinde Kırımlı Veciye Hatun Kadın Aktivite Merkezinde, TOKİ Cumhuriyet Mahallesinde Necmiye Hatun Kadın Aktivite merkezinde, Aratol'da ve merkezde bulunan Akmek hizmet binalarında kadınların kendilerini geliştirebilmeleri etkinlikler ve kurslar düzenliyordu. Kadın Aktivite Merkezlerinde yapılan bu uygulamalara hanımlar yoğun ilgi gösterdi. Kadınların bu ilgisine kayıtsız kalmayan Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Hasas, Nakkaş, Küçük Bölcek Kadın Aktivite Merkezini hayata geçirdi.

Şehir genelinde bulunan diğer kadın aktivite merkezlerinde olduğu gibi Hasas, Nakkaş, Küçük Bölcek Kadın Aktivite Merkezinde de kapalı yüzme havuzu, sauna, buhar odası, fitnes salonu, spor salonu, kütüphane, derslikler, mesleki kurslar, kabul ve dinlenme salonu gibi alanlar bulunuyor.

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, yaptığı açıklamada Hasas, Nakkaş, Küçük Bölcek Kadın Aktivite Merkezi Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Sn. Derya Yanık katılımlarıyla açılacağını belirten Başkan Dinçer; "11 Şubat Cuma Günü Saat 11.00 da yapılacak açılışa tüm hanımlarımızı vatandaşlarımızı davet ediyorum." Dedi