BAŞKAN DİNÇER YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM DÖNEMİNDE BAŞARILAR DİLEDİ

“YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM DÖNEMİNDE DE ÖĞRENCİLERİMİZİN VE ÖĞRETMENLERİMİZİN YANINDA OLACAĞIZ”

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, tüm öğrenci, veli ve öğretmenlere 2021-2022 eğitim öğretim yılının ikinci döneminde başarılar diledi.

2021-2022 yılının ikinci yarı yılı 15 günlük tatilin ardından son erdi. İlk ders zilinin çalması ile öğrenciler ve öğretmenler okullarda ders başı yaptılar. Kent genelinde eğitime ve eğitimcilere destek verecek birçok çalışmaya imza atan Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer öğrencilere ve öğretmenlere başarılar diledi.

Yarıyıl tatilini öğrenciler için eğitici ve eğlenceli hale getirmek için Aksaray Bilim Merkezinde birçok etkinlik düzenleyen Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, öğrencilere karne hediyesi olarak ücretsiz sinema bileti dağıtmıştı. Aslan Hürkuş ve İyi ki Varsın Eren Filmlerini sinemada ücretsiz olarak izleyen öğrenciler ders başı yaptılar. Öğrenciler yarı yıl tatilini eğlenceli bir şekilde geçirirken Aksaray Belediyesi ekipleri, okullardaki eksiklikleri gidererek şehir merkezindeki 125 okulun bahçesinde biriken karları temizledi.

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, yaptığı açıklamada yeni eğitim ve öğretim döneminde öğrencilere ve öğretmenlere başarılar diledi. Başkan Dinçer, geçtiğimiz dönemlerde olduğu gibi yeni dönemde de eğitimin ve eğitimcilerin yanında olduklarını belirtti. Başkan Dinçer, yeni dönemin hayırlı olması temennisinde bulundu.