AKSARAY BELEDİYESİ REGAİP KANDİLİ DOLAYISI İLE VATANDAŞLARA İKRAMLARDA BULUNDU

BAŞKAN DİNÇER, BELEDİYE TV CANLI YAYININDA VATANDAŞLARIN KANDİLİNİ KUTLADI

Aksaray Belediyesi Regaip Kandili nedeniyle yatsı namazı çıkışında birçok camide kandil simidi ve tatlı ikramında bulundu.

Özel gün ve gecelerde vatandaşlara ikramlarda bulunmayı gelenek haline getiren Aksaray Belediyesi Regaip Kandili nedeniyle Aksaray Ulu Cami avlusunda ve şehrin muhtelif noktalarındaki camilerde ikramlarda bulundu.

Aksaray Ulu Cami avlusunda dağıtılan Kandil Simidi dağıtma etkinliğine Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’de katıldı. Başkan Dinçer, cami cemaatine ve vatandaşlara kandil simidi dağıtarak kandillerini kutladı.

Aksaray Belediyesi camiye gelemeyen veya il dışında olan vatandaşlar içinde camiiden Aksaray Belediyesi WEB TV aracılığı ile canlı yayın yaptı. Camilerde yaşanan manevi iklim evlere taşındı.

Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer de tüm İslam aleminin kandilini tebrik ederek, “Bugün Regaip Kandili’ni idrak ettik. Tüm hemşerilerimizin, tüm vatandaşlarımızın mübarek Regaip Kandili’ni tebrik ediyoruz. Şu anda cami çıkışında da hemşerilerimize tatlı, kandil simidi dağıtıyoruz, tüm hemşerilerimize saygılar hürmetler sunuyorum” diye konuştu.