“ENERJİ TASARRUFLU DEKORATİF AYDINLATMA DİREKLERİ’NİN MONTAJINA BAŞLANDI”

BAŞKAN DİNÇER; “ŞEHRİMİZİN ÇEHRESİNİ DEĞİŞTİRECEK PROJELERE İMZA ATIYORUZ”

Aksaray Belediyesi şehrin en çok kullanılan ana arterlerinden olan Atatürk Bulvarı, Cumhuriyet Bulvarı, Aşık Molla Caddesi ve Ebulfez Elçibey Caddesinde enerji tasarruflu dekoratif led aydınlatma direklerinin montajına başladı.

Aksaray Belediyesi tarafından Cumhuriyet Bulvarı ve Atatürk Bulvarı’nda kısa bir süre önce başlatılan elektrik direkleri altyapı çalışması bir yandan devam ederken öte yandan dekoratif direklerin montajına bugün itibariyle başlandı. Standart aydınlatma direklerine göre modern ve şık bir görünüme sahip olan dekoratif aydınlatma direkleri daha iyi aydınlatmasının yanında daha az elektrik tüketimi gerçekleştiriyor.

BAŞKAN DİNÇER, “SÖZLERİMİZ İCRAATA DÖNÜYOR”

Aksaray için gece gündüz demeden çalışmalara devam ettiklerini belirten Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer; “Göreve geldiğimiz günden bugüne kadar altyapıdan üstyapıya birçok projeyi hayata geçirdik. Seçim öncesi söz verdiğimiz projeleri bir bir icraata dönüştürüyoruz. Şehrimizin daha güzel ve modern görünmesi için kent estetiğine de önem veriyoruz. Bu bağlamda şehrimizde ilk etapta Atatürk Bulvarı, Cumhuriyet Bulvarı, Ebulfeyz Elçibey Caddesi ve Aşık Molla Caddesi'ne toplamda 500 adet dekoratif aydınlatma direğinin montajını gerçekleştireceğiz. Birinci etap tamamlandıktan sonra inşallah diğer bulvar ve caddelerimizde bu çalışmayı gerçekleştireceğiz.” dedi.

Montajı yapılacak olan aydınlatma direklerinin tasarrufu sağlayan özelliğe sahip olması nedeniyle ihtiyaç dışı tüketimin önüne geçileceğini aktaran Başkan Dinçer, "Yaptığımız çalışmalarda şehrimizin değiştirecek projelere imza atıyoruz. Teknolojinin en yeni ürünlerini kullanıyor, enerji kaynaklarımızı verimli kullanmaya özen gösteriyoruz." ifadesini kullandı.